Bouamra-Mechemache, Zohra , Mouzon, Olivier de
, Mouzon, Olivier de
 ORCID: https://orcid.org/0009-0004-9303-808X, Orozco, Valérie
ORCID: https://orcid.org/0009-0004-9303-808X, Orozco, Valérie
 ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2063-3422, Pedrini, Lola and Spiteri, Marine
ORCID: https://orcid.org/0000-0003-2063-3422, Pedrini, Lola and Spiteri, Marine (2025)
Évolution du marché français des légumineuses et déterminants de la consommation de 2009 à 2019.
  
    Innovations Agronomiques, Vol. 99.
     pp. 220-234.
  
(2025)
Évolution du marché français des légumineuses et déterminants de la consommation de 2009 à 2019.
  
    Innovations Agronomiques, Vol. 99.
     pp. 220-234.
  	
  
  
  
| ![[thumbnail of Bouamra_50318.pdf]](https://publications.ut-capitole.fr/style/images/fileicons/text.png) | Text Restricted Registered users only until 1 February 2026. Download (1MB) | 
      Official URL : http://tse-fr.eu/pub/130221
    
  
   
   
    
      Identification Number : 10.17180/ciag-2025-vol99-art18
     
  
  
  | Item Type: | Article | 
|---|---|
| Language: | French | 
| Date: | 2025 | 
| Refereed: | Yes | 
| Place of Publication: | Paris | 
| Uncontrolled Keywords: | légumineuses, légumes secs, transition protéique, consommation, marché | 
| Subjects: | B- ECONOMIE ET FINANCE | 
| Divisions: | TSE-R (Toulouse) | 
| Site: | UT1 | 
| Date Deposited: | 24 Feb 2025 09:04 | 
| Last Modified: | 24 Oct 2025 09:20 | 
| OAI Identifier: | oai:tse-fr.eu:130221 | 
| URI: | https://publications.ut-capitole.fr/id/eprint/50318 | 
 
  
                         
                        



 Tools
 Tools Tools
 Tools

